Op deze pagina vind je alle informatie over het lidmaatschap bij de Waddesteijnruiters en kun je tevens het inschrijfformulier downloaden zodat je direct je lid kunt worden. Ook als je adverteerder of donateur wilt worden kun je dit formulier gebruiken. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon, mail of kom eens langs in Asperen.

Ben je al lid maar wil je een adreswijziging of een wijziging in je lidmaatschap doorgeven dan kan dat door middel van het sturen van een bericht naar onze secretaresse: waddesteijnruiters@hotmail.com

We heten je hierbij alvast van harte welkom!

inschrijfformulier-lidmaatschap

Tarieven 2024:

Contributie€ 45,00
Verplichte afdracht KNHS€ 29,50
Deelname lessen *)€ 235,00
Deelname lessen 2de gezinslid *)€ 220,00
Terreinlid€ 150,00
Administratiekosten nieuw lid (eenmalig)€ 15,00

*) zie hieronder voor meer informatie

Wil je wedstrijden gaan rijden dan zijn dit de bijkomende kosten:

Startpas ongelimiteerd
€ 135,00 (paard) – 12 maanden (1e pas)
€ 124,00 (paard) – 12 maanden (2e pas)
€ 105,00 (pony) – 12 maanden (1e pas)
€ 98,00 (pony) – 12 maanden (2e pas)

Klik hier voor de complete tarievenlijst van de KNHS.

Kijk voor meer informatie over het aanvragen van een startkaart onder de kop Wedstrijd weetjes of neem contact op met het wedstrijdsecretariaat.
Ook als je geen startkaart hebt kun je een abonnement op PaardenSport nemen. Neem hiervoor contact op met het wedstrijdsecretariaat.

LET OP:

Het lidmaatschap begint vanaf de datum van inschrijving en eindigt 31 december van het jaar van opzegging. Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren bij de wedstrijdsecretaresse en wel voor 15 november van het lopende jaar. Gebeurt dit niet op tijd, dan blijft men het volledige bedrag van lidmaatschap, eventuele startkaartkosten etc. verschuldigd dat door de KNHS bij de vereniging in rekening wordt gebracht en tevens de contributie van de vereniging zelf.

Wijzigingen in soort lidmaatschap (rijdend lid/terreinlid/gewoon lid) dienen vóór 15 november van het lopende jaar schriftelijk doorgegeven te zijn aan de penningmeester.