26 mei 2015

Avond dressuurwedstrijd 

Vanavond was het tijd voor de tweede avondwedstrijd van dit seizoen.  De wedstrijd zat vol tot 22:00 uur en er zijn goede punten behaald. Wij hebben weer zin in het drukke wedstrijdseizoen en hopen jullie allemaal terug te zien op onze andere wedstrijden.

Klik hier voor de uitslagen van 26 mei 2015

25 mei 

Puzzelrit 

2e Pinksterdag is traditiegetrouw de dag om de puzzelrit te rijden. Voor het eerst werd de puzzelrit uitgezet door Stal Borst, waarvoor ontzettend veel dank.

23 fietsers, 20 ruiters&amazones & 1 aanspanning waren de deelnemers voor dit jaar.

De route ging door Asperen, Acquoy en een stukje Heukelum. Een leuke rit met prachtig weer en veel deelnemers.
De dag werd gestart op ons terrein met enkele spelletjes, zoals het raden van de hoeveelheid suikerklontjes in de voerbak. Daarna was het tijd om de paarden & stalen rossen te zadelen en op pad te gaan. Tijdens de route waren er diverse vragen over de omgeving. Na +- 2 uur kwam iedereen weer terug en was het tijd voor het rijden van een proefje. En niet zo maar een proefje!! Een proefje met een route langs letters, waar uiteindelijk een zin uit kwam.

Uiteindelijk is er per vervoersmiddel een winnaar uit gekomen:

Fietsers – Harry Vink
Ruiters & amazones – Chantal
Aangespannen – Fam. van der Zeijden.

Allemaal van harte gefeliciteerd & tot volgend jaar!

24 mei 2015

CHIO Zuid-Holland Cup 2015

Net zoals voorgaande jaren doet de Waddesteijnruiters mee met de CHIO Zuid-Holland Cup. Deze wedstrijd is speciaal voor verenigingen uit Zuid-Holland. Iedere vereniging stuurt 4 combincaties naar deze wedstrijd om een zo hoog mogelijke score te behalen. Er moeten twee M-combinaties en twee Z-combinaties rijden. Alle scores van de teamleden worden bij elkaar geteld en zo wordt de totaal score berekend. De vijf beste teams mogen op het CHIO Rotterdam strijden in de halve finale.

Namens de Waddesteijnruiters reden mee:

  • Lisa Hamerpagt – Flame – M1
  • Anouk Blitterswijk – Extravant – M2
  • Elsemiek de Man – Charleston HM – Z1
  • Patricia van Herk – Whisper – Z2

Elsemiek mocht als eerste van de verening starten in de klasse Z1. Dit deed zij met een super score van 66,28%. Een goed begin voor het teamresultaat. Daarna mocht Lisa in de klasse M1 rijden, een iets wat tegenvallende score, 59,31%, na een nette proef was een tegenvaller. Patricia was de derde starter voor de Waddesteijnruiters. Helaas vond Whisper de omgeving wat spannend waardoor een enkele foutjes ontstonden. Anouk sloot de dag af met een goede proef en een score van 60%.

Helaas is het niet gelukt om bij de beste vijf te komen. Volgend jaar zullen we weer strijden voor een halve finale plek!

11119152_715356905254375_44110829789303485_o

12 mei

Eerste avondwedstrijd

Vanavond werd de eerste avondwedstrijd verreden op ons eigen terrein. Na het succes van vorig jaar zijn er dit jaar maar liefst 4 avondwedstrijden ingepland.
Deze eerste wedstrijd zat tot 22:00 uur helemaal vol en er was een reservelijst. De wedstrijd is goed verlopen en er zijn goede resultaten behaald. De eerstvolgende avondwedstrijd staat al over twee weken ingepland. Wij hebben er zin in!

Bekijk hier de uitslagen van de avondwedstrijd.

25 april

Eerste dressuurwedstrijd van het zomerseizoen

Vandaag werd de eerste wedstrijd van het zomerseizoen verreden op eigen terrein. Het weer zat mee, de wedstrijd zat vol en veel blije gezichten is de formule voor een geslaagde wedstrijd. Het verdere seizoen zal bestaan uit vier avondwedstrijden en nog één zaterdag wedstrijd.

Klik hier voor de uitslagen van 25 april.

18 april

Springclinic 

Vandaag werd er op ons terrein een springclinic gegeven. De clinic werd georganiseerd door Kring Merwede.
De clinic werd gegeven door Jort de Wit, gediplomeerd instructeur met veel ervaring.
Gedurende de dag waren er enthousiaste combinaties waar Jort goed mee aan de slag kon.

<< Vorige pagina                             Volgende pagina>>