18 augustus

Avondwedstrijd afgelast

Wegens het slechte weer van de afgelopen dagen heeft het bestuur besloten de avondwedstrijd van vanavond niet door te laten gaan. De bakken op het terrein waren erg nat om een wedstrijd te organiseren. Wij vinden het erg jammer, maar kijken uit naar de laatste wedstrijd van dit seizoen. Op 12 september wordt deze wedstrijd gehouden. Je kunt je nog opgeven door je inschrijfformulier te mailen naar waddesteijnruiters@hotmail.com.

08 augustus

Maxime & Marielle naar de Hippiade

Dit weekend werden de regiokampioenschappen voor de paarden (dressuur) verreden te Heerjansdam. Vier dames van de Waddesteijnruiters waren afgevaardigd:

– Maxime Bakker – Eurithmic – M1
– Lisa Hamerpagt – Flame – M1
– Marielle Verstegen – Doreno – M2
– Elsemiek de Man – Charleston HM – Z1

Op vrijdag werden de voorrondes verreden. Van iedere klasse mochten de beste 20 door naar zaterdag. Maxime behaalde een super 6e plaats, waardoor zij door mocht naar zaterdag. Ook Marielle en Lisa reden zich in de top 20 en waren dus ook door naar zaterdag. Helaas mocht Elsemiek, na een goede proef, niet door naar zaterdag.

Op zaterdag deden Maxime en Marielle er nog een schepje bovenop. Een 5e plaats voor Maxime in de eerste proef en een 3e plaats voor Marielle, wisten zij zich te kwalificeren voor de finale proef. Helaas zat Lisa niet bij de beste 10 combinaties om door te gaan naar de finale proef.

Aan het einde van de dag werd bekend dat beide dames naar de Hippiade mogen op 4/5 september te Ermelo. Super goed gedaan & heel veel succes in Ermelo.

01 augustus 

Marlotte de Man regiokampioen

Dit weekend werden de regiokampioenschappen voor de pony’s verreden in Heerjansdam. Voor de Waddesteijnruiters namen deel:

– Eline Borst – Roosendaal’s Miracle – M1/C
– Marlotte de Man – Erado HM M/DE

Eline reed twee goede proeven welke werden beloond met één winstpunt. Helaas was dit niet genoeg om door te mogen naar de Hippiade.

Marlotte werd in de klasse M/DE (springen) regiokampioen na twee foutloze parcoursen. Met dit resultaat mag zij deelnemen aan de Hippiade. Deze wordt verreden op 29-8-2015 te Ermelo.

Gefeliciteerd met dit resultaat & heel veel succes in Ermelo!

11796386_747627148694017_6903863002758157148_n

09 juli 2015

Derde avondwedstrijd goed verlopen

Afgelopen dinsdag werd alweer onze derde avondwedstrijd verreden.
Er was mogelijkheid om in de klasse B t/m ZZ-L mee te rijden.
Het weer werkte goed mee en er kwamen 22 combinaties in de baan.

Een geslaagde wedstrijd. Op naar de volgende op 18 augustus.

Bekijk hier de uitslagen

27 juni 2015

Waddefestijn

Helaas hebben we het jaarlijkse Waddefestijn moeten afzeggen. Er waren te weinig aanmeldingen voor deze gezellige avond. Er zal nu gekeken worden of er nog een geschikte datum is waarop we nogmaals een gezellige avond kunnen organiseren.

23 juni 2015

Goede avondwedstrijd

Op dinsdagavond 23 juni 2015 organiseerden we de tweede avondwedstrijd voor dit seizoen. De avondwedstrijden zijn erg in trek en net zoals de vorige wedstrijd was er een lange reservelijst. De wedstrijd begon om 17:30 uur met de klasse Z en eindigde om 22:15 uur met de klasse B.

Klik voor de uitslagen hier.

6 juni 2015

Geslaagde Merwede Horse Fair

Voor de derde keer hebben wij in samenwerking met de activiteitencommissie van Kring Merwede de Merwede Horse Fair georganiseerd. Net als voorgaande jaren werden tijdens deze wedstrijd de kringkampioenschappen verreden. De dag begon vroeg met de dressuur en in de middag stond het springen en de bixie op het programma. Er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde wedstrijd met prachtige sport en mooie kampioenen. Marlotte de Man werd met Diva Donna HM ook nog eens overall kampioen dresuur paarden. Emma Hamerpagt werd met Guus overall kampioen bij het springen pony’s.

De kampioenen voor de Waddesteijnruiters zijn:

Dressuur
B pony’s cat. C: Mila Snijders met Surprise
L1 paarden: Marlotte de Man met Diva Donna HM
M2 paarden: Marielle Verstegen met Doreno
Z1 paarden: Elsemiek de Man met Charleston HM

Springen
L pony’s cat. DE: Emma Hamerpagt met Guus
M pony’s cat. DE: Marlotte de Man met Erado HM

<< Vorige pagina                             Volgende pagina>>

Click here to add your own text